Preview Mode Links will not work in preview mode

A Healthy Life

Dec 26, 2018

Näringsfysiologen Kristina Andersson har skrivit många böcker, senast en om hur vi äter hjärnsmart! I detta avsnitt får vi reda på hur maten och tarmbakterierna påverkar vår hjärna, nyckelingredienserna i en ”hjärnsmart” kost och det blir även en diskussion kring kosttillskottens nytta.


Dec 12, 2018

Måste vi alltid vara nyttiga? Hur tacklar man FOMO? I veckans avsnitt delar den fantastiska författaren, och ledarskapscoachen Mia Törnblom med sig om sin inspirerande hälsoresa och vad vi bör tänka på för att verkligen kunna njuta av livet!

 

Foto av Michael Törnblom


Nov 28, 2018

Evenemangsarrangören och trädgårdsfantasten Micael Bindefeld gästar veckans avsnitt! Hör honom berätta om att förlora sig i sin trädgård och hur han ser på hälsa sedan han blev pappa.

Pressbildsfotograf: Fredrik Wannerstedt


Nov 14, 2018

Hur ska man äta för att må bra? Det är en av många frågor som vi får svar på i veckans avsnitt med Margaux Dietz och hennes partner Jacob Liebermann! Det blir också en diskussion kring olika hälsotrender och vikten av att ta hand om sin inre hälsa.


Oct 31, 2018

Veckans avsnitt gästas av Dr. Sanna Ehdin som har lång erfarenhet av både biomedicinsk forskning och självläkning. Redan för 20 år sedan talade hon om tarmbakterier och viljans kraft men då var det ingen i forskarvärlden som lyssnade, idag är hon en inspirationskälla för många.